The best Side of خواص عسل
The best Side of خواص عسل
Blog Article
با مصرف منظم عسل، ممکن است زمان بهبودی از بیماری های تنفسی ناشی از عفونت ها کاهش یابد.
مصریان باستان، آشوری ها، چینیها، یونانیان و رومی ها از عسل برای التیام زخم ها و درمان بیماری های روده استفاده می کردند. از چند دهه قبل تا کنون، عسل تحت بررسی های آزمایشگاهی و بالینی توسط گروه های پژوهشی مختلف قرار گرفت. چشمگیرترین کشف درباره عسل، خاصیت ضدباکتری عسل بود که در تحقیقات متعدد به آن اشاره شده است. عسل طبیعی، در مقابل بسیاری از ارگانیزم ها نظیر سالمونلا، شینگلا، اشریشیا کولی، هلیکوباکتر پیلوری و غیره، خاصیت ضدباکتریایی از خود به نمایش می گذارد.
این ویژگی ها به تسریع فرآیند بهبودی و ترمیم بافت های پوستی کمک می کنند.
همچنین بخش زیادی از وزن خشک عسل را قندهای ساده (منوساکاریدها) تشکیل میدهند که بسیار راحت تجزیه و جذب بدن میشوند.
عسل باید استانداردهای مشخصی را برآورده کند تا به عنوان عسل طبیعی معرفی شود.
سیستم گوارشی ما میزبان باکتریهای مفیدی است که برای هضم سالم بسیار مهم هستند. کبدی سالم که تعادل باکتریهای روده را داشته باشد مقاومت بهتری در برابر آسیبها دارد.
نکته: میزان مصرف عسل برای بدنسازان و ورزشکاران به زمان مصرف آن و همچنین وزن آنها بستگی دارد.
همین طور عسل می تواند به تسکین علائم بیماری های تنفسی، تسکین درد حلق، تقویت سیستم ایمنی، و بهبود سلامت پوست و مو کمک کند. همچنین، عسل به عنوان یک منبع طبیعی انرژی و ماده غذایی با ارزش به شمار می آید. با این حال، همیشه باید از عسل خالص و اصیل خریداری کرده و با دقت مصرف کرد تا از بهره برداری از خواص آن بهترین نتایج را کسب کرد.
همچنین، در صورت داشتن حساسیت به عسل یا دیابت، بهتر است با پزشک یا متخصص تغذیه مشورت کنید.
صفحههای دارای تابع تجزیهگر آرایشعدد با آرگومان غیرعددی
۱. مضرات ناشی از آلرژی: مضرات ناشی از آلرژی زمانی اتفاق میافتد که فرد به عسل خام به خاطر وجود گرده گل در آن حساسیت دارد، آلرژی به عسل خام معمولا با علائم چون تنگی نفس، سرگیجه، حالت تهوع، ورم کردن زبان و… همراه خواهد بود که در صورت مشاهده هر کدام از این علائم بهتر است مصرف عسل را قطع و در صورت تشدید علائم به پزشک مراجعه کنید.
[۶۱][۶۲] عسل بهطور کلی برای درمان ورم ملتحمه آلرژیک بیاثر در نظر گرفته میشود.[۶۳]
ترویج بهبودی: عسل به دلیل مواد غذایی غنی که دارد، می تواند به بهبود سریع تر زخم ها، زخم های دهانی، و زخم های جلدی کمک کند.
در اساطیر و طب عامیانه، عسل هم بهصورت خوراکی و هم موضعی click here برای درمان بیماریهای مختلف از جمله ناراحتیهای معده، زخمها، زخمهای پوستی و سوختگیهای پوستی توسط یونانیان و مصریان باستان و در طب سنتی چینی و آیورودا استفاده میشد.[۶۷]